Σχετικά με εμάς…

Χτίζοντας το μέλλον

Η εταιρεία Iris Design ιδρύθηκε το 2002 και εδρεύει στη Λάρισα. Δημιουργεί όλα τα είδη γραφικών, από μια επαγγελματική κάρτα έως μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότηα. Αναπτύσσει επίσης στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες (HTML5, Joomla, WordPress, E-shops) ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.
Εχει πελάτες σε όλο τον κόσμο και δουλεύει με την καλύτερη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών (φιλοξενία ιστοσελίδων, εκτυπώσεις, δημιουργίας εφαρμογών κινητών,  λήψη φωτογραφιών).
Χτίζουμε το μέλλον μαζί σας…

Μοναδικά, μοντέρνα γραφικά ιστοσελίδων σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις του πελάτη μας που συμφωνούν με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Κατασκευή λειτουργικών, εύχρηστων, SEO Friendly ιστοσελίδων. Από μια απλή ιστοσελίδα μέχρι ένα σύνθετο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Παντός τύπου γραφιστικές υπηρεσίες. Σελιδοποίηση βιβλίων / περιοδικών, δημιουργία λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας, έντυπη και ηλεκτρονική διαφήμιση, επεξεργασία εικόνας, κατασκευή γραμματοσειρών κ.α.

Δημιουργούμε νέες ιδέες...

Λύνουμε προβλήματα.

Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά μας.

χρονια εμπειριασ

ευχαριστημενοι πελατεσ

Projects

Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι...

Καθημερινά μαθαίνουμε κάτι καινούργιο αφού η τεχνολογία και οι τάσεις της αγοράς αναπτύσσονται ραγδαία. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την νεότερη αλλά ταυτόχρονα διαχρονική και λειτουργική μορφή των ιστοσελίδων και των γραφικών τους. Πιστεύουμε ότι μέχρι τώρα τα καταφέραμε. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

  • Branding - 98%
  • Web design - 97%
  • Web development - 90%

Ας μιλήσουμε...

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία / συνεργασία